Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 04. 2013. 17:56 >> 17:56

SELI SE NA OSTRVO

Kasiljas na meti Premijerligaša

Ako je suditi po pisanju španskih medija, odlazak Ikera Kasiljasa iz Madrida je sve realnija opcija. Iskusni golman je van terena već dva mjeseca, pošto je slomio prst, a pitanje je da li će se vratiti do kraja sezone i pored oporavka.

Murinjo je prije nekoliko dana poručio da je veoma zadovoljan Dijegom Lopezom i da će ga teško neko skinuta sa gola. Evropski fudbalski giganti već stoje u redu za čuvara mreže i čekaju, kako bi se domogli jednog od najboljih golmana na svijetu.

Arsen Venger je za sada najozbiljniji u toj namjeri, a navodno je za 32-godišnjeg Kasiljasa pripremio 20 miliona eura. Pored "tobdžija", interesovanje su pokazali Junajted, kao i Liverpul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније