Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Objavio: S.V. [ Mina ]

25. 04. 2017. 16:33 >> 16:06

OD 28. DO 30. APRILA

Prijavljeno 136 boraca za Trofej Podgorice

Na tadicionalnom međunarodnom bokserskom turniru, Trofej Podgorice, nastupiće 136 boksera iz 15 država, saopštili su organizatori manifestacije.

Navodi se da će turnir, koji će biti održan od 28. do 30. aprila u dvorani srednje medicinske škole, okupiti boksere u konkurenciji juniora i mladih. Osnivač turnira, Dragan Đuričković, kazao je da interesovanje godi, ali da i prevazilazi sva očekivanja i kapacitete organizatora.

"Ušli smo u ovaj projekat i završićemo ga. Naš cilj je, kao i svih prethodnih godina, da unaprijedimo boks i rad Bokserskog saveza Crne Gore. U tome smo i uspjeli. Naš naredni poduhvat biće aplikacija za domaćina Evropskog prvenstva za juniore koje će se održati 2018. godine", kazao je Đuričković.

On je naglasio da je ovogoodišnji turnir najbrojniji do sada.

Selektor Boško Drašković kazao je da će Trofej Podgorice biti dobra prilika za najbolje borce iz Crne Gore da se, nakon turnira u Bugarskoj, oprobaju u jakoj konkurenciji:

"Crnu Goru će predstavljati deset boraca, šest juniora i četiri u konklurenciji mladih. To je najbolje što naš boks u ovom trenutku ima i moja glavna ideja je da vidim koliko su naši bokseri spremni da urade u tako jakoj konkurenciji",kazao je Drašković.

Od crnogorskih juniora nastupiće Nenad Marković (do 50), Edin Alković (do 54), Petar Liješević (do 66), Balša Božović (do 66), Miloš Krasnići (do 70) i Viktor Mihailović (do 70).

U konkurenciji mladih nadmetaće se Stefan Savković (do 60), Stevan Sjekloća (do 60), Milovan Sekulović (do 69) i Kristijan Drobnjak (do 75).

Organizator turnira, 14. po redu, biće Bokserski savez Podgorice.

Saopšteno je da se turnir nalazi u kalendaru Svjetske amaterske bokserske federacije.

Za 28. april planirane su četvrtfinalne borbe (16.00), dan kasnije zakazana su polufinala (16.00), dok će finalni mečevi biti održani 30. aprila (12.00).

Prošle godine trofej je osvojio Milovan Sekulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније