Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

23. 03. 2024. 16:58 >> 16:58

MOTO GP PORUGAL

Pobjeda Vinjalesa u sprint trci

Španski motociklista Maverik Vinjales slavio je u sprint trci za Veliku nagradu Portugalije.

Drugi je bio Mark Markes u Gresiniju, a treći Horhe Martin u Pramaku.

Vinjales je postao prvi vozač koji je pobijedio na nekoj trci sa tri različita prozivođača. Prije ovog trijumfa sa Aprilijom, slavio je i na Suzukiju i Jamahi.

Trenutak odluke dogodio se četiri kruga prije kraja, kada je lider Frančesko Banjaja, iako je imao ozbiljnu prednost u odnosu na Vinjalesa i ostatak konkurencije, napravio grešku i izletio sa staze. Izgubio je tri pozicije i na kraju je završio na četvrtom mjestu.

Peti je bio Džek Miler u Red Bul KTM, slijede Enea Bastijanini u Dukatiju, Pedro Akosta u Red Bul Teh 3, Aleš Espargaro u Apriliji, Fabio Kvartararo u Jamahi, a prvih 10 zaokružuje Raul Fernandes u Trekhausu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније