Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

RTCG Portal [ I. P. ]

30. 01. 2022. 10:37 >> 10:38
2

ĐUKANOVIĆ ZA RTCG

Istorijski uspjeh "lavova" na EP u Mađarskoj

Bivši rukometni reprezentativac Goran Đukanović kazao je da uspjeh crnogorskih "lavova" na Evropskom prvenstvu u Budimpeštu istorija.

On je u emisiji Jutro iz gradova na TVCG rekao je u pitanju istorijski uspjeh na koji se čekalo godinama.

"Čekali smo ovaj rezultat i ovu generaciju od 2008. godine, od našeg tog istorijskog usjeha. Takođe je bio ovaj rezultat, drugi krg Evropskog prvenstva. Nadam se da nećemo opet čekati 12-13 godina da bude identičan rezultat", rekao je Đukanović.

Od momaka koji su, kako je rekao, mladost i cvijet crnogorskog rukometa, očekuje sve bolje rezultate: "Ne treba zanemariti da je i u drugim reprezentacijama smjena generacija, tako da su to generacijske borbe za medalje".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније