Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R.

13. 04. 2022. 22:13 >> 22:43

ROGANOVIĆ

"Zadovoljni uprkos porazu, u 'Morači' pokazati da želimo SP više od Grka"

Uprkos porazu od Grčke, možemo biti zadovoljni, jer nam je i bio cilj u drugom poluvremenu da dobijemo taj period barem sa jednim golom razlike, rekao je selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović.

Muška seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je u Halkidi od selekciju Grčke 25:23 (15:10), u prvom meču baraža za za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj.

"Poslije lošeg otvaranja utakmice, nijesmo uspjeli da iskoristimo odbrane Simića, dok su Grci koristili svaku našu grešku ili svaku odbranu njihovog golmana", rekao je Roganović.

Crnogorski rukometaši su gubili 18:12, a u 52. minutu je bilo 25:20.

"Uprkos porazu, možemo biti zadovoljni, jer nam je i bio cilj u drugom poluvremenu da dobijemo taj period barem sa jednim golom razlike. Uspjeli smo u tome. Došlo je i tih nekoliko golova u posljednjim minutima, tako da uz podršku naših navijača u 'Morači' i ovih momaka (navijača), kojima se zahvaljujem na velikoj podršci, bićemo bolji i pokazati da želimo odlazak na Svjetsko prvenstvo više nego Grčka", dodao je Roganović.

Revanš je u nedjelju u SC "Morača".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније