Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 08. 2014. 09:35 >> 09:35
1

DANAS ZA FINALE

Savić: Vjerujemo u sebe

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće danas u Ohridu sa Rumunijom polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Makedoniji.

"Crvene" su do sada na turniru u Makedoniji pokazale veliki potencijal, na putu do polufinala upisale su sve pobjede, plasman među četiri najbolje ekipe ogroman je uspjeh, ali sigurno da ne žele da se tu zaustave.

Ova generacija je već pokazala da za nju nema nemogućih stvari, da je spremna na sve izazove, te da ima ogromno srce, koje je bilo odlučujući faktor da se protiv moćnog Brazila u četvrtfinalu iz minusa nekoliko puta vrate u igru i na kraju slave.

Početak duela s Rumunijom u Ohridu zakazan je za 17 sati. Rumunke su se praktično prošetale do polufinale, ali selektorka Maja Savić poručuje da se ne plaše i da vjeruju u sebe.

 

"To je odlična reprezentacija i tu nema dileme. Još su jači nego protekle godine, jer imaju fenomenalnog lijevog beka – Bazaliu, koja je u prvih 15 minuta četvrtfinalnog meča sa Holandijom postigla čak devet golova. Poznajemo Rumuniju odlično, znamo da će biti teško, ali sigurno da sa bijelom zastavom nećemo ući u taj meč. Ne plašimo se nikoga, vjerujemo u sebe što je najvažnije i mi ćemo sigurno ići po svom bez obzira ko je na drugoj strani”, poručila je Savić, prenosi Handball Monetenegro.

Crnogorske kadetkinje su u nokaut fazi eliminisale Argentinu 31:22 i Brazil 25:24.

Rumunija je bila drugoplasirana u C grupi, sa istim učinkom i slabijom gol razlikom, od prvoplasirane Danske. U osmini finala eliminisala je Hrvatsku 28:22, dok je u četvrtfinalu bila bolja od Holandije 36:22.

U drugom polufinalu, koje je na programu od 18 i po sati, sastaće se Njemačka i Danska.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније