Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

30. 01. 2017. 09:20 >> 08:56

ATP LISTA

Federer u Top 10, napredovao i Nadal

Rodžer Feder se vratio među 1 najbooljih tenisera na ATP listi nakon osvajanja trofeja na Australijan opena. Prvi teniser svijeta Endi Marej uvećao je prednost u odnosu na Novaka Đokovića na 1.715 bodova poslije turnira u Melburnu.

Britanac je prvi sa 11.540 bodova, dok ga Srbin prati sa 9.825, nakon što je ostao bez krune u Melburnu poslije dvije godine.

Novi šampion AO Rodžer Federer se poslije 18. Gren slem titule vratio među deset najboljih tenisera svijeta, a napredovao i je drugi neočekivani finalista Rafael Nadal, za tri pozicije do šestog mesta.

Promjena se dogodila i u samom vrhu iza vodećeg tandema, Stanislas Vavrinka i Miloš Raonić su zamijenili mjesta, pa je Švajcarac sada treći, a Kanađanin četvrti. Peti je Kei Nišikori, a u prvih deset su još Marin Čilić, Dominik Tim i Gael Monfis.

ATP lista, Top 10:

1. Endi Marej (V. Britanija) 11.540

2. Novak Đoković (Srbija) 9.825

3. Sten Vavrinka (Švajcarska) 5.695

4. Miloš Raonić (Kanada) 4.930

5. Kei Nišikori (Japan) 4.830

6. Rafael Nadal (Španija) 4.385

7. Marin Čilić (Hrvatska) 3.560

8. Dominik Tim (Austrija) 3.505

9. Gael Monfis (Francuska) 3.445

10. Rodžer Federer (Švajcarska) 3.260

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније