Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

28. 06. 2022. 20:06 >> 20:15

VIMBLDON

Švjontek lako do drugog kola

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobijedila 252. teniserku sveta Janu Fet iz Hrvatske poslije dva seta, 6:0, 6:3.

Prva teniserka svijeta pobijedila je poslije 75 minuta i ostvarila 36. uzastopnu pobjedu. 

Švjontek je šest puta oduzela servis hrvatskoj teniserki, koja je napravila dva brejka.

Ona će igrati protiv Holanđanke Lesli Patiname Krehove, koja je bila bolja od Britanke Sonaj Kartal sa 6:4, 3:6, 6:1.

Španska teniserka Paula Badosa plasirala se u drugo kolo pošto je poslije 56 minuta pobijedila Amerikanku Luizu Čiriko sa 6:2, 6:1. Ona će igrati protiv bolje iz duela Rumunke Irine Marije Bare i Francuskinje Kloe Pake.

U drugom kolu je i Kineskinja Van Cjan, pobijedom protiv Švajcarkinje Belinde Benčić 6:4, 5:7, 6:2. Ona će igrati protiv pobjednice meča domaće teniserke Heder Votson i Tamare Korpač iz Njemačke.

Njemačka teniserka Tatjana Marija plasirala se u drugo kolo pošto je pobijedila Astru Šarmu iz Australije 4:6, 6:3, 6:4. Njena protivnica biće 26. nosilac Rumunka Sorana Kirstea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније