Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

16. 05. 2023. 15:29 >> 15:29

BRITANAC PROVOCIRAO

Đoković o potezu Norija: To nije fer-plej, ne razumijem zašto je to uradio

Srpski teniser Novak Đoković je rutinski savladao Kamerona Norija u osmini finala mastersa u Rimu, a meč će se pamtiti po nesportskom potezu Britanca. On je u četvrtom gemu drugog seta smečovao u noge rivala, iako je ostatak terena bio prazan. Đoković je kazao da mu nije jasno zbog čega je to uradio, ali da ono što se desi na terenu, tamo i ostaje.

"Gledao sam ponovoljen snimak kad me je pogodio. Perfierno me je vidio, za mene je poen bio završen... Koristio je sve što smije, da uzme medicinski tajm aut, ali to nije fer-plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak. Ne razumijem ovo ponašanje, ali tako je - kako je. On je unio vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu", rekao je Đoković na konferenciji poslije meča.

Đokovićev naredni rival biće Rune, koji je savladao Alekseja Popirina.

"Vrlo je dobar, tu je na turu nekoliko godina u vrhu, ustanovio se kao top igrač. Podsjeća me na mene, može da vas napadne sa obje strane, pravi je "ol-araund" igrač. Igrao je u Monaku, sigurno da će biti težak meč", poručio je Đoković.

Đoković je prije meča viđen u sobi za fizioterapeute. On je nedavno uzeo tronedjeljnu pauzu zbog desnog lakta.

"Svakoga dana je nešto", rekao je 35-godišnji teniser, ne precizirajući o čemu se radi.

"Ali, na sreću, uspio sam da igram i da završim meč i nadam se da ću se sjutra osjećati malo bolje", dodao je Đoković, koji pokušava da osvoji sedmu titulu u Rimu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније