Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Antena M; Objavila: M.M ]

27. 01. 2019. 08:03 >> 08:05

ŠUKOVIĆ O "ŽIVOJ ISTINI"

Piperović uspješnije zastupao Kneževića, nego on sebe na svojoj televiziji

Autor "Žive istine" Darko Šuković reagovao je na oprečne informacije o oduzimanju punomoćja Zoranu Piperoviću da brani Duška Kneževića i insinuacija da je intervju sa poznatim advokatom manipulacija protiv predsjednika Atlas grupe.

Šukovićevo reagovanje prenosimo u cjelosti.

"S pažnjom sam ispratio izjave Duška Kneževića i Zorana Piperovića date povodom Piperovićevog gostovanja u 'Živoj istini'. Red je da gledaocima moje emisije i crnogorskoj javnosti predočim činjenice u vezi sa ovim nobičnim događajem.

Odluku o gostu emisije, obično, donosim utorkom. Tako je bilo i ovoga puta. Pošto je slučaj "Atlas" i afera "Koverta" u fokusu, a glavni akter Duško Knežević u inostranstvu, njegov branilac bio je logičan izbor.

Rano popodne pozvao sam Piperovića i ponudio mu gostovanje u emisiji. Tražio je vrijeme da razmisli i predložio da se uveče sastnemo i porazgovaramo. Dodao je kako je već odbio poziv jedne televizije za intervju

Sastali smo se, predočio sam mu okvir tema za razgovor i on je prihvatio učešće. Napomenuo je da će u istom terminu Duško Knežević biti gost na svojoj televiziji. Bilo mi je novo, ali ne previše bitno.

Piperović je predložo da intervju snimimo, a ja sa zadovoljstvom prihvatio, jer je to značilo da mogu na "Budućnot Voli" – "Gran Kanaria". Tako je i bilo, emisija je snimljena u petak od 13.30.

Sasvim mala digresija: "Živa istina" dugo je emitovana na "Atlas TV"'.Dušku Kneževiću to je veoma godilo. Ako ne zna, može provjeriti - snimanje nije bilo rijetkost. Ni tada, ni danas, to nije bilo pitanje sadržaja, nego organizacije.

Sad, nazad, na meritum... Tri dana je na "Anteni M" najavljivan "advokat Duška Kneževića". Na RTCG dva dana, a u "Pobjedi" i "DN" u petak. Objektivno, jako je čudno da niko od Kneževićevih saradnika, rodbine, kumova i prijatelja nije vidio "promo" i dojavio mu?

Još je čudniji Kneževićev komentar u petak veče, ako je, zaista, noć ranije obaviješten o Piperovićevom gostovanju i rekao "dobro"?

Elem, za otkazivanje punomoćja saznao sam od nedvojbeno šokiranog gospodina Piperovića, nepuna dva sata prije početka emitovanja. Do tada nije bilo ni naznake, a kamoli informacije u medijima, makar nezvanične, na osnovu koje se moglo naslutiti oduzimanje punomoćja.

Nema ni jednoga razloga da pomislim kako je advokat Piperović to znao i sakrio od mene.

Na kraju, a, zapravo, najvažnije: svako ozbiljan i razborit saglasiće se da je Zoran Piperović bolje zastupao Duška Kneževića u "Živoj istini", nego on sebe na svojoj televiziji.

A, to što čovjek prolazi kroz težak period, nije alibi da prestane da se ponaša ljudski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније