Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

rtcg.me [ Objavio: I.P. ]

30. 06. 2016. 10:25 >> 10:06
7

NEĆE NA DEBATU

Radunović bojkotuje "Ramadu"

Predsjednik Odbora za evropske integracije, Slaven Radunović, odbio je poziv glavnog pregovarača Crne Gore sa EU, Aleksandra Andrije Pejovića, da učestvuje u javnoj debati na temu "Pregovori o pristupanju EU: Četvrta godišnjica uspješnog rada", koja je za 8. jul zakazana u hotelu Ramada u Podgorici.

 

Radunović je odgovoru Pejoviću kao razlog odbijanja učešća u javnoj debati naveo bojkot hotela Ramada.

"Rado bih uzeo aktivno učešće u javnoj debati, i tom prilikom saopštio svoje viđenje toka pregovora Crne Gore sa EU, ali iz protesta prema potezu menadžmenta hotela 'Ramada', koji je zbog otkrivanja zloupotrebe državnog novca otpustio 'zviždača' - samohranu majku dvoje djece, do daljnjeg neću učestvovati u manifestacijama koje se održavaju u tom objektu", navodi Radunović u obrazloženju.

On je na svom Fejsbuk profilu pozvao i ostale kolege da, u mjeri u kojoj mogu, daju svoj doprinos u zaštiti zviždača.

Podsjećamo, nedavno je nezavisni poslanik Mladen Bojanić saopštio kako je menadžment hotela Ramada otpustio radnicu koja je ukazala na zloupotrebe državnih resursa, koji se odnose na zakup prostora u tom hotelu za potrebe održavanja konvencije Socijaldemokrata, a što je navodno platila Direkcija za željeznice.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније