Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina ]

03. 02. 2021. 11:15 >> 11:15
36

MANDIĆ O NIKŠIĆU

Pobijedićemo, jer imamo podršku Srbije i RS

Koalicija “Za budućnost Nikšića“ pobijediće na predstojećim izborima u toj opštini, jer ima podršku Srbije i Republike Srpske, i državnu vlast koja će raditi zajedno sa lokalnom, poručio je šef izbornog štaba te koalicije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić.


Mandić je kazao da je atmosfera u Nikšiću bolja od one pred parlamentarne izbore 30. avgusta.

"Imamo dobru osnovu, dobru energiju, imamo strašnu podršku našeg naroda i zašto ne bismo osvojili Nikšić ubjedljivom pobjedom, da ne razmišljamo o tome da li ćemo zavisiti od ovoga ili onoga“, rekao je Mandić.

Prema njegovim riječima, koalicija "Za budućnost Nikšića" ima podršku, najbolji program i "mladog i uspješnog, kandidata za gradonačelnika, koji može da povede grad u pravom smjeru".

"Imamo republičku vlast koja će da radi zajedno sa lokalnim vlastima, imamo Srbiju uz nas, imamo Republiku Srpsku. Imamo sve ono što nam je potrebno da ovaj grad bude uspješan", poručio je Mandić u video snimku objavljenom na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta.

On je kazao da je samo pitanje da li će da rade po pravilima koje poznaje politika.

"Da obiđemo svaku kuću, da zakucamo na svaka vrata, da pozovemo ljude da budu dio naše velike pobjede. Da iznesemo naš program i kažemo građanima Nikšića da hoćemo da ih zaposlimo i da ćemo se obračunati sa kriminalom i korupcijom i da ćemo otvoriti perspektivu za mlade ljude i sigurnost za penzionere", istakao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније