Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

30. 11. 2022. 17:35 >> 17:35

DINOŠA

"Stara-nova većina sve više udaljava Crnu Goru od Zapada"

Predsjednik Nacionalne albanske unije Ferhat Dinoša reagovao je na predlog funkcionera SNP Dragoslava Šćekića da postojeća vlada treba da se rekonstruiše, tako što bi u nju ušle Demokrate i Demokratski front(DF). Zaboravio je, kako ističe, samo da kaže da premijer treba da bude Andrija Mandić kako bi se potpuno oslobodila Crna Gora.

"Nas ne čudi predlog Šćekića, jer znamo da se, otkad je nastala stara-nova većina, Crna Gora sve više udaljava od Zapada i približava Istoku. Samo se ne slažemo, s njegovim kandidatom za premijera. Smatramo da postojeću vladu najbolje može da rekonstruiše Andrija Mandić. U stvari, stara-nova većina je od početka trebalo da krene s njim", kaže Dinoša.

Kako je dodao, blagodeti slobode koju bi donio Mandić, neka uživaju i predstavnici manjinskih partija koji zarad svojih stolica nikako da "prelome u glavu" da izađu iz postojeće vlade i ustupe mjesta onima koji to više zaslužuju, još predvođeni aktuelnim "tehničkim i tehničarskim" premijerom Dritanom Abazovićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније