Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

25. 03. 2024. 19:05 >> 19:06
Čitaj mi:

REAGOVANJE

DPS: Nakon izbora Budva će dobiti odgovornu i pristojnu vlast

Demokratska partija socijalista pokazala je da su joj interesi Budve iznad svega, poručuje se u saopštenju te partije.

Na inicijativu Demokratske partije socijalista danas je Skupštini opštini Budve skraćen mandat čime su se stvorili uslovi za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora koji su, kako kažu, u saopštenju DPS-a, prijeko potrebni kako bi Budva konačno dobila odgovornu i pristojnu vlast.

“Agonija u Budvi koja traje od 2016. godine kulminirala je u prethodnih godinu dana kada se opštinom upravljalo iz pritvora, a kada je vršenje vlasti predstavljalo ogoljenu i sirovu borbu međusobno suprotstavljenih frakcija koje su se borile isključivo za svoje lične i partijske interese”, poručuju iz budvanskog Odbora DPS-a.

Kažu kako im je žao što su građani morali da čekaju godinu dana da bi došlo do razrješenja krize.

“Odmah nakon hapšenja predsjednika opštine apelovali smo na ovakav scenario i pozivali na vanredne izbore. Vjerujemo da su građani nakon višegodišnje agonije izvukli pouke, a Demokratska partija socijalista je i na ovaj način pokazala da su joj interesi Budve iznad svega te da bili vlast ili opozicija uvijek ćemo se principijelno boriti za ono što su vrijednosti koje zastupamo”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније