Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Portal RTCG ]

27. 03. 2024. 21:42 >> 21:42
3

MILAN KNEŽEVIĆ

Vukićevićeva iza svog stava sakrila tuđe sramote

Predsjednik DNP-a Milan Knežević osvrnuo se na glasanje predstavnice Crne Gore Maje Vukićević u Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope (PSSE), koja je glasala protiv pozivanja Kosova u članstvo Savjeta Evrope.

"Mogla je danas da dobije “temperaturu”, “tetki da odnese lijek”, istrguje neku visoku funkciju, ali je iza svog stava sakrila tuđe sramote i kalkulacije i osvijetlila ono malo obraza po kome se još uvijek u svijetu kazujemo. I sjutra kad nastave sa tvitera, fejsbuka, instagrama, da mitraljiraju na Majin osmijeh, neće mi biti krivo, jer oni čine što znaju, ali svima onima što su ćutali ovih dana kad je trebalo da govore, poručujem da nastave da ćute, jer posle ovog više ništa ne treba ni da kažu", kazao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније