Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 09. 2014. 14:07 >> 14:06

SNP PODSJEĆA

U Baru nema problema, a ni para

Barska koalicija tri mjeseca mjeseca obavlja vlast kao da se ništa nije desilo, iako je na lokalnim izborima 25. maja narod je rekao svoje, ocijenili su iz SNP-a.

 

„Glasovi su se prebrojali. Međutim, još uvijek i poslije tri mjeseca, ti isti građani nijesu dobili jednu od tri poluge vlasti - zakonodavnu. Šta je po srijedi - volja ili nevolja vlasti , ili i jedno i drugo? Očigledno se radi o mučnom periodu čekanja, cjenkanja, ucjena, pogađanja i nagađanja. Puna tri mjeseca  barska koalicija vrši  vlast  kao da se ništa nije dogodilo  i još izjavljuju da sve funkcioniše kako treba - pa im se zato nigdje ne žuri“, navode iz SNP-a.

Istakli su i da su opštinski službenici tek dobili majsku platu, dok javna preduzeća duguju nekoliko miliona na ime doprinosa i poreza na plate zaposlenih.

„A a oni kažu da nema problema.  I nema problema – ali ni para?! Turistička sezona se polako završava. Gosti nas napuštaju, a gužve, redove, pune sobe, apartmane, kafiće i restorane uskoro će zamjeniti obična barska svakodnevica. U kojoj treba da gledamo jedni druge u oči, da funkcionišemo pojedinačno i kao zajednica, da gradimo i radimo, da se pripremamo za sljedeću sezonu, koja uvek stigne brže nego što se nadamo i uvek nas sačeka nespremne. Čak i onda kada Skupština opštine radi svoj posao i kada se u gradskoj upravi zna ko je gdje i za šta je ko nadležan. Konfuzija koja traje ne može ni Baru ni njegovim građanima donijeti dobro, toga smo valjda svi svjesni, a oni koji iz nje profitiraju trebalo bi da odgovaraju i pred građanima“, poručili su iz SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније