Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 09. 2018. 21:23 >> 21:11
9

BEZ PREKIDA DIJALOGA

Vučić ide na Kosovo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da sjutra ide u posjetu Kosovu, a prvo će obići Gazivode.

Predsjednik Srbije je na konferenciji za novinare u zgradi Predsjedništva rekao da su prethodnih nekoliko dana bili teški i za narod na Kosovu i za njegove političke predstavnike i za one koji predstavljaju Srbiju u međunarodnoj areni.

Sve je, kako kaže, krenulo teškim pirtiscima na poslanike Srpske liste, a zatim je nastavljeno sa ogromnim pritiscima na rukovodstvo Republike Srbije, da se podrži Fatmir Ljimaj za šefa pregovaračkog tima Prištine a to, kaže, nije moglo da se izglasa bez Srba.

"Očekujem, razumije se, da sve protekne mirno i da tamo se na najnormalniji način obratim ljudima i ukažem koliko je značajno jezero Gazivoda ne samo za Srbe na sjeveru i jugu nego i Albance na Kosovu", kazao je Vučić u obraćanju javnosti.

On je kazao da ide na Kosovo sa konkretnim planovima ekonomskog napretka za svakog običnog čovjeka i za dobre domaćine.

Vučić je kazao i da dijalog sa Prištinom neće biti prekinut.

On je rekao da bi prekid dijaloga bio neozbiljan i nedogovoran potez.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније