Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ R.B. ]

29. 03. 2024. 12:50 >> 13:47

ČETIRI TEŠKO POVRIJEĐENE

S. Makedonija: Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Tri osobe su poginule, a četiri teško povrijeđene danas u sudaru dva putnička automobila u Kičevu u Sjevernoj Makedoniji, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, kičevskoj policiji je u 4.50 prijavljeno da se u ulici "Magistralni put" u Kičevu dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putnički automobili "pežo" i "folksvagen golf", oba sa kičevskim registracijama.

Na licu mjesta od dobijenih povreda preminuo je vozač "golfa" K.E. (32) i njegov saputnik A.S. (20), dok je vozač "pežoa" S.I. (19) podlegao povredama na putu do kliničkog kompleksa "Majka Tereza" u Skoplju.

Teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u bonicama u Ohridu i Skoplju, dobila su sva tri putnika u "pežou" - 19-godišnja T.S, 21-godišnji V.P. i P.K. i jedan maloljetnik.

"Javni tužilac i policijske ekipe izvršile su uviđaj, a po naređenju tužioca tijela preminulih su data na obdukciju", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније