Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

01. 05. 2016. 21:31 >> 01:42

PARODIJA NA DEMONSTRACIJE

Goli Česi se narugali esktremistima

Grupa od desetak Čeha biciklista narugala se danas u Brnu strahu koji kod građana te zemlje vlada od islama i imigranata i ekstremistima koji ga zloupotrebljavaju kako bi formirali paravojne odrede domobrana.

Ta grupa biciklista, danas je, umjesto najavljenog mitinga dobrovoljaca narodne civilne odbrane izvela parodiju na demonstracije ekstremista, nakon koje su se poskidali i goli odvezli na biciklima.

Nekoliko minuta ti mladi Česi izvodili su performans kojim su tražili međunarodnu odbranu umjesto narodne, kao i ljubav umjesto oružja. Na kraju su se pred prolaznicima skinuli i pokazali im na tijelu ispisane parole "Goli domobrani" kao i slogan kampanje protiv govora mržnje "HateFree zona".

Odvezli su se noseći bijele barjake nepostojeće paravojne formacije za odbranu od izbjeglica.

"Nijesmo intervenisali. Nije bilo potrebe", kazala je medijima portparolka policije u Brnu, Štepanka Komarova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније