Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

29. 06. 2016. 09:36 >> 09:19

PUSTE ŽELJE

Merkel: Odluka VB ne može da se poništi

Njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je večeras da vjeruje da se referendumska odluka da Velika Britanija izađe iz EU ne može poništiti.

 

 


"Ne vidim način da se ona preokrene", rekla je Merkel poslije sastanaka s liderima članica EU.

Merkel je rekla i da nije vrijeme za "puste želje".

Lideri preostalih 27 članice EU rekli su sinoć britanskom premijeru Dejvidu Kameronu da neće biti nikakvih povlastica Velikoj Britaniji u postupku izlaska iz Evropske unije koji poslije Bregzita treba odmah pokrenuti, a da u budućim odnosima, London može sklopiti sporazum o povratku na jedinstveno tržište Unije samo ako pristane i na slobodno kretanje građana, a ne samo robe, usluga i kapitala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније