Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, Objava: I. P. ]

26. 08. 2016. 09:42 >> 09:22
1

U ČEŠKOJ

Miror: Merkel izbjegla atentat?

Češka policija uhapsila je naoružanog muškarca koji je pokušao da se "ubaci" u automobilsku pratnju Angele Merkel tokom njene posjete Pragu, a britanski "Miror" jutros piše da je moguće da je njemačka kancelarka izbjegla atentat.

 

Policija je zaustavila naoružanog muškarca koji je vozio "mercedes". Lokalni mediji navode da su u njegovom automobilu pronađeni palica, suzavac, cementni blokovi i lisice.

Na portalu "Blesk" objavljen je i video snimak na kom se vidi kako nekoliko policajaca razgovara sa srednjovječnim muškarcem.

Portparol policije Jozef Bokan je rekao da je muškarac osumnjičen za "krivično djelo u pokušaju, odnosno pokušaj nasilja protiv zvaničnika".

"Zahvaljući profesionalnoj akciji policajaca, život Angele Merkel nije bio ugrožen", kazao je portparol.

On je dodao da incidetn istražuju detektivi iz Praga.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније