Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2019. 07:54 >> 07:56
1

NE PLANIRA VIŠE

Hari: Najviše dvoje djece zbog spasa planete

Princ Hari je otkrio da planira da ima najviše dvoje djece, zbog svoje rastuće zabrinutosti za budućnost Zemlje.

U razgovoru sa aktivistkinjom i stručnjakom za šimpanze Džejn Gudal za specijalno izdanje britanskog Voga, vojvoda od Saseksa je na pitanje koliko djece planira sa suprugom Megan, rekao "najviše dvoje", prenosi CNN.

Princ Hari je rekao da svi moramo da se prisjetimo da smo kao žaba u vodi koja je dovedena do ključanja i da je to zastrašujuće.

On je priznao da mu se stav prema planeti promijenio nakon rođenja princa Arčija, ali da je uvijek želio da pokuša da sačuva planetu, čak i prije nego što je planirao da će imati djecu.

Kada ga je Gudal upozorila da ne bi trebalo da ih ima previše, princ Hari je ponovio „najviše dvoje“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније