Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K. J.

22. 03. 2024. 20:59 >> 21:01
Čitaj mi:

Bakingemska palata

Kralj Čarls ponosan na Kejt zbog hrabrosti koju je pokazala

Kralj Čarls je veoma ponosan na Kejt zbog njene hrabrosti da govori na način na koji je to učinila i ostaje u bliskom kontaktu sa svojom voljenom snajom, saopštila je Bakingmenska palata povodom priznanja princeze od Velsa Kejt Midlton da ima karcinom i da je započela liječenje.

Bakingmenska palata je u kratkom saopštenju navela da će kralj Čarls i kraljica Kamila nastaviti da pružaju ljubav i podršku cijeloj porodici u „ovo teško vrijeme“.

Premijer Velike Britanije Riši Sunak je rekao da je princeza pokazala „ogromnu hrabrost“ i da su njegove misli u ovo teško vrijeme uz kraljevsku porodicu, posebno uz njihovo troje dece.

U izjavi objavljenoj na društvenoj mreži „X“ Sunak je napisao da Kejt ima ljubav i podršku cijele države dok se oporavlja.

„Poslednjih nedelja je bila predmet intenzivnog propitivanja i nefer tretirana od strane određenih medija širom svijeta i na društvenim mrežama“, dodao je Sunak.

Kensingtonska palata je u svom saopštenju, odvojeno od princezinog video obraćanja, navela da je Kejt krajem februara započela ciklus preventivne hemoterapije. Palata nije otkrila detalje o bolesti, ističući da neće biti dodatnih informacija o princezinom zdravlju.

U saopštenju se napominje da Kejt ima pravo na medicinsku privatnost, kao i svi ostali.

Palata je saopštila da se Kejt nalazi na „putu oporavka pošto je započela ciklus preventivne hemoterapije“.

Upitani kada će se terapija završiti, iz palate su odgovorili da je to stvar medicinske procjene i da dalje neće komentarisati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније