Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

06. 10. 2017. 13:40 >> 13:10
5

IVANIĆ PORUČIO

Borićemo se dok postoji nada

Fudbaleri Crne Gore neće se predavati dok postoji i promil šanse za plasman na Mundijal, poručio je vezista "sokolova", Mirko Ivanić.

 

Naša reprezentacija poražena je sinoć na Gradskom stadionu (1:0) od Danske u prvom od dva odlučujuća meča u kvalifikacijama za SP.

Da bi se "sokoli" našli u baraž mečevima potrebno je da se dese dva velika iznenađenja. Prvo, da desetkovana Crna Gora bez Jovetića, Savića, Vešovića, Kosovića i Simića pobijedi Poljsku, koja je na meču koji slijedi u nedjelji već pripremila slavlje povodom plasmana na Mundijal. I drugo, da Rumunija sa novim trenerom Kozminom Kontrom koji je na klupi zamijenio Krištofa Dauma, na pleća obori Dansku u gostima. 

"Izgubili smo ali nećemo se predati sve dok postoji i promil šanse da se nađemo u baražu. Da bi to ostvarili moramo da pobijedimo Poljsku. Igraćemo ovaj meč kao i sve do sada. Borićemo se do posljednjih atoma snage, a moraćemo da pružimo i više od maksimuma jer ćemo igrati bez pet igrača iz prve postave” rekao je Ivanić i nastavio:

“Nijesmo odigrali dobro. Danska je pokazala kvalitet, dobila bitku na sredini terena, a presudio je jedan maestralan potez Eriksena. Mnogo nas je poremetio izlazak Jovetića. Iluozrno je trošiti riječi koliko on znači za našu reprezentaciju”.

Na pitanje kako protiv Poljaka bez Jovetića, Savića, Vešovića, Kosovića i Simića, Ivanić je rekao:

"Desetkovani jesmo ali nećemo i nikada nijesmo tražili alibi, a problema sa povredama smo imali tokom čitavih kvalifikacija. Znam da Poljaci pripremaju svečarsku atmosferu i da očekuje da na kraju meča proslave plasman na Svjetsko prvenstvo. S druge strane, mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da to slavlje pokvarimo. Nada još uvek postoji, ako Rumunija pobijedi Dansku. Tačno je, nije velika. Ali ponavljam, borićemo se sve dok nada tinja” rekao je Ivanić igrač bjeloruskog BATE Borisova, prenosi Sport Klub.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније