Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 07. 2018. 11:07 >> 10:57

POTPISAO TROGODIŠNJI UGOVOR

Sari i zvanično na klupi Čelsija

Fudbaleri Čelsija danas su i zvanično dobili novog trenera.

Italijan Antonio Konte, koji je prošle sezone donio "plavcima" FA kup, a 2017. godine i trofej u Premijer ligi u četvrtak je dobio otkaz.

Ipak, zamjena je brzo stigla i na klupu kluba iz Londona sjeo njegov zemljak Mauricio Sari.

Mediji su pisali da će dosadašnji trener Napolija naslijediti Kontea, a danas je Čelsi zvanično objavio tu informaciju.

Sari je sa Čelsijem je potpisao trogodišnji ugovor, a u klubu sa "Stamford Bridža" priželjkuju da će im donijeti uspjeh naredne sezone. Vodiće "plavce" u domaćim takmičenjima i u Ligi Evrope, a najavljeno je da će sa sobom iz Napolija dovesti i Žoržinja u transferu vrijednom 57 miliona eura.

"Veoma sam srećan što dolazim u Čelsi i Premijer ligu, ovo će biti uzbudljiv period u mojoj karijeri. Radujem se početku rada i upoznavanju sa igračima u ponedjeljak pred put za Australiju, gdje ću imati priliku da upoznam ekipu. Nadam se da ćemo našim navijačima pružiti zabavan fudbal i da ćemo se boriti za trofeje na kraju sezone. To klub zaslužuje", rekao je Sari za klupski sajt.

Za tri godine u Napoliju, Sari je pomogao klubu da sva puta sezonu završi na drugom mjestu, a 2017. godine osvojio je nagradu za najboljeg trenera Serije A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније