Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 01. 2020. 21:33 >> 21:29

ZBOG POVREDE

Žoao Feliks propušta madridski derbi

Fudbaler Atletiko Madrida Žoao Feliks nije trenirao dva dana zbog nedavne povrede, te će propustiti i utakmicu protiv Real Madrida, prenio je danas goal.com.

Portugalski napadač pretrpio je povredu desne noge u utakmici protiv Leganesa i nije mogao da trenira u ponedjeljak i utorak. Kako je klub naveo, u toku je procjena povrede i određivanje načina liječenja, ali još uvijek nije procijenjeno koliko će pauzirati.

Dosadašnji nalazi pokazuju da povreda nije ozbiljna, ali i da će Feliks propustiti utakmicu na Santjago Bernabeu.

Utakmica španske Primere između Real Madrida i Atletiko Madrida igra se 1. februara od 16.00 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније