Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2020. 13:28 >> 16:24

IMA PODRŠKU UPRAVE

Lučesku odustao od odluke da napusti Dinamo Kijev

Legendarni rumunski trener Mirčea Lučesku ipak će ostati trener Dinamo Kijeva iako je juče izjavio da je odustao od mjesta trenera ovog ukrajinskog kluba u koji je stigao prije samo nekoliko dana.

Lučesku je juče zahvalio stručnom štabu na ukazanom povjerenju, navodeći da je nemoguće raditi u atmosferi u kojoj navijačke grupe, čija podrška je potrebna timu, imaju neprijateljski stav prema njemu.

Glavni razlog za to je činjenica da je Lučesku 12 godina bio na klupi Šahtjora iz Donjecka, ljutog rivala Dinama, a to mu neki ultrasi iz Kijeva očigledno nijesu mogli oprostiti.

Ipak, Dinamo Kijev je danas saopštio da je 74-godišnji trener odlučio da ostane nakon razgovora s predsjednikom kluba Igorom Surkisom.

Surkis je u razgovoru s rumunskim trenerom kazao da emocije nekih navijača ne mogu nikako biti odlučujući faktor za budućnost cijele ekipe i kolektiva spremnog na nove izazove s iskusnim trenerom.

"Zajedno ćemo nastaviti da pišemo slavnu istoriju Dinama", poručio je Surkis.

Lučesku je izjavio da bez snažne podrške uprave ne bi ostao u klubu.

"Jedino čega sam se plašio su mogući problemi za klub. Siguran sam da ćemo s vama postići velike rezultate", rekao je proslavljeni trener.

Dinamo je na svojoj internet stranici prije nekoliko dana objavio da je Lučesku postao novi glavni trener prvog tima i da je Rumun potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produženja za još jednu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније