Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2020. 19:06 >> 19:13

OTPAO I SIMIĆ

Boljević: Možda je i bolje što očekivanja nijesu velika

Aleksandar Boljević smatra da je dobro što javnost od crnogorske reprezentacije ne očekuje mnogo. On ističe da će ekipa učiniti sve da popravi utisak iz posljednjih kvalifikacija, kada je naš tim je na osam mečeva osvojio svega tri boda

“Nijesmo u situaciji da obećavamo mnogo, a svjesni smo da ni očekivanja nijesu velika. Možda je i tako bolje, jer uvijek smo podbacili kada se očekivalo mnogo. Sada moramo da vrijedno radimo i spremamo se, kako bismo pokazali da vrijedimo mnogo više”, ističe fudbaler Standarda iz Liježa.

Crna Gora u subotu na Kipru počinje drugi nastup u C Ligi nacija, tri dana kasnije gostuje i Lusemburgu.

“Mislim da je kvalitet ekipa u grupi izjednačen i da je jedan meč neće da odluči. Lakše je kada se krene pobjedom, ali ističem da ne možemo da prijetimo, već samo da uradimo sve krenemo kako želimo”, rekao je Boljević.

Povratak Jovetića i Savića mnogo znači timu, kaže Boljević.

“Mislim da je Stevan bio u timu samo jednom od kada sa ja u reprezentaciji. Ne treba da napominjemo kakav je igrač i koliko nam znači, sa njim dobijamo kvalitet više. On i Savić su fudbaleri koji treba da nas pokrenu, što i rade svakodnevno, na treninzima, na sastancima, u razgovorima. Nama mlađima to mnogo znači, lakše nam je da igramo kada su njih dvojica tu. Kada vidimo da oni vjeruju i da žele, i mi dobijemo veći motiv da se dokažemo. Svakoj ekipi je potreban lider na terenu, a njih dvojica to jesu ”, ističe Boljević.

On je istakao da je optao i Marko Simić, koji definitivno ne može da dođe iz Letonije na Kipar.Prethodno su iz konukrencije otpali Žarko Tomašević i Marko Vešović.

“Veliki hendikep, ali navikli smo. Nama je svaki igrač važan, a sada nam fale dva prvotimca u odbrani. Vjerujem da će momci koji dobiju šansu biti na visini, svi smo mi reprezentativci”, kazao je Boljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније