Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 03. 2013. 13:50 >> 13:43

RIZIK U REVANŠU

Barselona protiv Milana sa 4 špica

Nakon dva poraza od Reala i poraza na “San Siru” u osmini finala Lige šampiona, u Barseloni se upalio alarm pred revanš sa Milanom.

Vilanova i Roura planiraju totalnu ofanzivu, Barsa će protiv Milana igrati sa četiri napadača, u formaciji 3-3-4.

Protiv Italijana cilj je, očigledno, da se igra na visoki rezultat.

Kako prenose španski medjiji, Viljanova je pripremi revolucionarnu taktiku. On smatra da će protiv Milana, koji će sigurno napraviti bunker na "Kamp Nou", morati da koncentriše više igrača pred kaznenim prostorom i da igra na oštrici noža, odnosno da proba da, od prvog minuta, krene svim silama prema golu Italijana.

Ako ne bude igrao Ćavi, to će značiti igrača manje u sredini, a navodno je sigurno da će Barselona igrati sa dva krilna napadača, Pedrom i Teljom ili sančezom, dok bi u špicu bili Mesi i Vilja.

To bi naravno ostavilo Katalonce sa trojkom u sredini, Busketsom, Inijestom i Fabregasom, ali i samo trojicom igrača u odbrani, Pujolom, Pikeom i vjerovatno Maskeranom. Drugim riječima, formacija bi bila zaista revolucionarna, bez Alveša i Albe, jer cilj je da se koncentrišu igrači u blizini šesnaesterca protivnika.

U Barseloni, kako se navodi, ne vjeruju da mogu da sačuvaju mrežu i da bi bilo opasno igrati na to da se pobijedi sa 2:0 i traži šansa u produžetku, već da žele da napadnu i da rizikuju od početka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније