Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 03. 2013. 23:21 >> 23:12

ZA TITA I NAVIJAČE

Vilja: Pobjeda za naše navijače

Strijelac trećeg gola za Barselonu, David Vilja, pobjedu je poklonio navijačima. Kaže da se sve loše večeras zaboravilo.

"Ovo je pobjeda tribina koje su nas nosile i nisu prestale da vjeruju nakon loših rezultat. Mi smo igrali večeras za njih i to je najvrjednija stvar u ovom trijumfu", kaže on.

"Ovo je veče u kome se sve zaboravlja, sve je to prošlost. Gledam naprijed, svejedno nam je na koga ćemo u četvrtfinalu", kazao je David Vilja odmah nakon meča u kome je Barsa pregazila rosonere.

 

Kapiten Milana Masimo Ambrozini priznao je da u četvrtfinale ide mnogo bolji tim.

"Ovo je kraj našeg sna. Nismo bili na nivou večeras,bili smo u podređenom položaju od samog početka i  ovako nismo smjeli igrati. Ovo nam je veliko iskustvo, koje bismo rado izbjegli. Nadam se samo da će nam poslužiti u budućnosti", rekao je Ambrozini.

On je dodao da je sada cilj tima plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

"Sad nam je cilj da uđemo u takmičenje i naredne godine. Nemamo više obaveza u Ligi šampiona, pa ćemo se fokusirati na Seriju A", dodao je Ambrozini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније