Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 08. 2014. 08:49 >> 08:52

NIJE IMAO NEDOUMICA OKO PONUDE

Konte: Ponosan sam što ću voditi Italiju

Novi selektor reprezentacije Italije Antonio Konte rekao je da je uzbuđen zbog dolaska na klupu nacionalnog tima i dodao da nije očekivao da će poslije odlaska iz Juventusa tako brzo naći posao.

 

 

"Uzbuđen sam što sam došao na klupu Italije, pošto svaki trener na svijetu sanja da dođe na to mjesto. Italija je, uz selekciju Brazila, najjača reprezentacija na svijetu jer ima četiri titule prvaka. Ponosan sam zbog dolaska, iako nijesam očekivao da ću nakon odlaska iz Juventusa tako brzo naći posao", rekao je Konte.

On je dodao da je imao ponude klubova iz najjačih evropskih liga, ali da nije imao nedoumice oko preuzimanja klupe Italije.

"Dobio sam poziv novog predsjednika Tavekija, dopao mi se njegov projekat i odlučio sam da ga prihvatim. Volim nove izazove i moram ponovo da naglasim da sam privilegovan što sam postao selektor Italije", zaključio je Konte.

Konte će na mjestu selektora zamijeniti Ćezarea Prandelija, koji je poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu preuzeo Galatasaraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније