Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 06. 2015. 23:38 >> 23:42

ODUŠEVLJEN

Enrike: Mi smo rođeni pobjednici!

Trener Barselone Luis Enrike nakon meča je uputio niz pohvala na račun svojih igrača.Barselona je peti put postala prvak Evrope, a Enrike je u prvoj sezoni osvojio sve što je mogao.

"Presrećni smo. Ovo je nevjerovatna grupa igrača, rođeni su pobjednici, vojnici i pravo je uživanje gledati šta rade na terenu. Ovo nam je 60. utakmica u sezoni, mi smo pobijedili 50”, rekao je Enrike im dodao:

“Bila je ovo jako teška godina i zahvaljujem se svima koji su vjerovali u mene. Nijesam vjerovao u tripletu, ali nijesmo se umorili od pobjeđivanja", rekao je Luis Enrike.

Luis Suarez je tek krajem oktobra zaigrao za Barsu, zbog kazne koju je dobio, jer je ujeo Kjelinija, a na kraju je postao jedan od junaka Lige šampiona.

Postigao je drugi gol u finalu, kojim je Barsa ponovo povela i tako trasirao put ka pobjedi…

"Ovo je nešto nevjerovatno, nešto jednistveno. Da biste došli do ovakvog trofeja morate da se žrtvujete. Poslije izjednačenja su nas malo pritisnuli, ali mi imamo igrače koji prave razliku. Išli smo od utakmice do utakmice. Najbolja stvar ove ekipe je timski duh i činjenica da smo bili ujedinjeni od početka sezone", rekao je Suarez.

Na to se nadovezao fenomenalni vezista Katalonaca Ivan Rakitić.

"Ovo je finale, morali smo da se pomučimo. Zaslužili smo pobjedu. Nadam se da se nećemo na ovome zaustaviti, sljedeće godine želimo još više pojbeda", rekao je hrvatski reprezentativac.

 



 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније