Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 06. 2015. 23:30 >> 23:23
1

ŠPANAC UVJEREN

Morata: Ispustili smo pobjedu

Strijelac jedinog gola za Juventus u finalu Alvaro Morata, istakao je da je torinski klub propustio veliku prilku da osvoji titulu.

"Imali smo šansu da dobijem ovaj meč, ali je nijesmo iskoristili. I, iskreno, ne znam kada će nam se opet ukazati takva prilika", rekao je mladi napadač.

Sjajni Španac je dao pet golova na posljednjih sedam mečeva u Ligi šampiona, ali njegov gol u finalu  nije bio dovoljan za titulu.

"Imamo sjajnu ekipu, prava smo porodica i na nama je da nastavimo da naporno vježbamo. Ovaj tim nema limit, može da osvoji Ligu šampiona, a naša uprava veoma radi na tome da sastavi još jaču ekipu. Želio bih da se zahvalim i našim navijačima koji su došli ovdje da nas bodre, ponosni smo što nosimo ovaj dres - za njih", rekao je Morata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније