Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

21. 03. 2022. 19:27 >> 19:29

NAKON SERIJE LOŠIH REZULTATA

Gašić nije više trener Sutjeske

Rukovodstvo košarkaškog kluba Sutjeska odlučilo je da raskine saradnju sa Velimirom Gašićem, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

"Do rastanka je došlo nakon loših rezultata, te neočekivanih poraza u domaćoj ligi", pojašnjavaju u klubu.

Oni su zahvalili Gašiću na "posvećenom radu i predanosti"

Ekipu će do kraja sezone voditi Darko Vujačić, sa postojećim stručnim štabom, koji čine Miloš Minić, Boško Bošković i Milivoje Đurđić.

Vujačić je bivši igrač Sutjeske.

U bogatom košarkaškom CV-u ima nastupe za Ibon, Lovćen, Mornar, Igokeu, Muharak iz Bahreina, Peć, Leotar, mađarski Marso, rumunski Pitešti i Ulcinj.

Bio je član je generacije Sutjeske koja je 2013. godine osvojila Kup Crne Gore i time prekinula na kratko dominaciju podgoričke Budućnosti.

Vujačić se po završetku igračke posvetio trenerskoj karijeri. Vodio je Ulcinj i Vlazniju sa kojom je osvojio titulu u Albaniji 2015. godine.

Bio je selektor U20 reprezentacije Albanije na Evropskom prvenstvu, B reprezentacije Crne Gore i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније