Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

16. 01. 2023. 15:06 >> 15:02

LIJEVO KRILO NAŠE REPREZENTACIJE

Bakić: Nema umora kada je u pitanju reprezentacija

Lijevo krilo naše reprezentacije, mladi 22- godišnji Aleksandar Bakić, kazao je da je Crna Gora spremna za duel sa Čileom.

"Spremni smo za još jednu pobjedu, malo su se utisci slegli od pobjede nad Iranom, i okrenuli smo se Čileu i novom izazovu, tako da očekujemo i nova dva boda", kazao je rukometaš hrvatskog vicešampiona, ekipe Neksea.

On smatra da Čileanci igraju slično prethodnim protivnicima, ekipi Irana, ali i da ima sličnosti i sa našom reprezentacijom.

"Slično kao ekipa Irana i mi, oni igraju srcem i bore se to je taj neki sistem, oni možda igraju malo više španski sistem više vole tu igru 2 na 2 sa pivotom i puno trče i borbeni su, ali nadam se da i mi dižemo polako formu i tempiramo za Čile i sljedeći krug", kazao je Bakić.

On je imao prilike da igra protiv nekih čileanskih reprezentativaca, od kojih je istakao iskusnog pivota Emila Fojtmana, koji dugi niz godina igra u Španiji.

"Baš sam igrao protiv pivota Čilea, Fojtmana u Granovelsu, i baš me je pozitivno iznenadio, kao i čitava ekipa Čilea, igraju lijep rukomet i brz, to je neki španski sistem pomješan sa skandinavskim ali to daje rezultat, oni su na svjetskom prvenstvu baš kao i mi, veselim se što igramo protiv njih, što bi se reklo da ih probamo".

Bakić se nada u novu pobjedu.

"Nadam se da ćemo da zabilježimo još dva boda i da ćemo da obrađemo Crnu Goru, isto kao što smo ostvarili istorijsku pobjedu i radujem se drugom krugu nadam se da ćemo sve odraditi kako teba, sa još jačim protivnicima i još večim izazovima".

Baš kao i komplet reprezentacija i Bakić napominje da u našem taboru vlada sjajna atmosfera.

"Nema umora, kad je u pitanju reprezentacija normalno da nema umora, atmosfera je dobra i vlada veliko zajedništvo. Borimo se", kazao je Bakić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније