Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

21. 12. 2023. 14:41 >> 14:41
Čitaj mi:

SREDNJI BEK

Vujović: Da slijedimo primjer "lavica" i pokažemo isti nivo požrtvovanosti

Izdanja i rezultat ženske reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, biće primjer „lavovima“ na predstojećem EHF Euro 2024 u Njemačkoj.

To je poruka srednjeg beka Stevana Vujovića koji se vraća u nacionalni tim nakon godinu i nastupa na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj koje je održano u januaru.

"Na predstojećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, muška reprezentacija trebalo bi da slijedi primjer „lavica“ i pokaže isti nivo požrtvovanosti i borbe počev od grupne faze u Minhenu, u kojoj će rivali biti Mađarska, Island i Srbija, ističe Vujović.

Ovrnuo se i na povratnika u reprezentaciju, Vuka Borozana.

"Šta da mislim, svi znamo koliko je Vuko igrač i koliko Vuko može pomoći. A ostalo je na selektoru i na trenerima da odrede kako će se to odrediti".

Naš srednji bek je propustio prošlo prvenstvo zbog povrede.

"Prošli put nisam bio zato što sam bio povrijeđen, ali prošli put je bila ta prijateljska utakmica sa Rumunijom. Reprezentacija je odigrala odlično. Tako da, u suštini, održali smo taj neki nivo svakog okupljanja koji je zadovoljavajući".

Vujović je na kraju prokomentarisao grupu.

"Sigurno da možemo ponoviti uspjeh, ali moramo biti oprezni. Opet imamo derbi sa Srbijom, imamo Mađarsku koja je u uzlaznoj putanji. Imamo puno vrhunskih igrača i imamo Island na kraju koji je pun zvijezda. Rekao sam o očekivanjima, neka priča neko drugi. Ne znam, ne bavim se time", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније