Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

14. 10. 2022. 14:33 >> 14:38
2

NAJAVA MEČA SA BiH

Vujović: Najvažniji meč u kvalifikacijama

Crnogorskoj rukometnoj reprezentaciji meč sa Bosnom i Hercegovinom (BIH) u Sarajevu najvažniji je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kazao je srednji bek Stevan Vujović.

Kvalifikacioni duel na programu je u neđelju u Sarajevu.

Crna gora je na startu kvalifikacija pobijedila u Podgorici selekciju Kosova 29:20, dok je BIH poražena u gostima od Slovenije 28:20.

Vujović je kazao da očekuje teži meč nego protiv Kosova zbog kvaliteta rivala i drugačijeg ambijenta u kojem će biti odigran.

"Nije isto igrati kući pred onakvom publikom i u gostima. Naši navijači nas uvijek vode, uglavnom do pobjeda. Sada će biti drugačija utakmica. Kada smo kod kuće, znamo šta nas čeka kad izađemo na teren i kakva nas energija nosi, kada gostujemo moramo da razmišljamo da se prilagodimo", rekao je Vujović.

On je naglasio da je specifična situacija, jer će igrati protiv "komšija".

"Isti jezik, sve ćemo da razumijemo šta dolazi sa tribina, učinićemo sve da nas takva atmosfera motiviše", rekao je Vujović.

Govoreći o rivalu, on je istakao da je iznenađen dobrim izdanjem BIH u Sloveniji.

“Malo smo i iznenađeni kako su Bosanci dobro odigrali. Jaki su i visoki, željni su dokazivanja novom treneru. Slovenci su se odvojili tek u drugom poluvremenu”, rekao je Vujović.

Lijevo krilo Aleksandar Bakić kazao je da očekuje dobar nastup svog tima i pobjedu.

"Očekujemo dobru borbu, da damo sve od sebe i da igramo na pobjedu", rekao je Aleksandar Bakić.

On očekuje da će i Crna Gora imati podršku sa tribina.

"Nije Sarajevo daleko, neradan je dan, nadam se da će biti i naših navijača, da ne budemo u velikoj manjini", rekao je Bakić.

On je naglasio da je BIH podmadila selekciju i da su u timu neki novi momci, koji su odigrali dobro protiv Slovenije.

"Ukoliko prikažemo maksimum, ako budemo na našem najboljem izdanju, nadam se trijumfu", rekao je Bakić.

Neđeljna utakmica počeće u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније