Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 09. 2014. 23:15 >> 23:13

KUP EHF

Poraz Lovćena u Švajcarskoj

Kriens Lucern nije bauk – u to su se uvjerili rukometaši Lovćena u prvom meču kvalifikacija za plasman u grupnu fazu EHF Kupa. Cetinjani su bez čak osam igrača u odnosu na prošlu sezonu doputovali u Švajcarsku (sa svega 13), a i u tom sastavu su do poluvremena pokazali zube deset puta skupljoj ekipi (13:10), da bi u nastavku izabranici Ranka Popovića ostali bez snage (s obzirom da su pripreme počeli prije nedelju dana), što su Tominec, Stojanović, Stanković i drugovi iskoristili i napravili razliku na kraju 30:22.

Nakon ubjedljivog trijumfa Lucerna u prvom meču praktično je jasno da Lovćen ni sjutra u 16.30h nema šta da traži u revanšu, tako da će domaći igrači već krajem mjeseca u 2.kolu kvalifikacija EHF Kupa igrati sa norveškim Holstebrom.

Nakon prvih 15 minuta igre je bilo 7:5 za Kriens, da bi u 22.minutu bilo 11:6, nakon čega su odlični Latković, Popović i Pejović dodali gas i do poluvremena smanjili na 13:10. Cetinjani su bili u igri sve do 45.minuta kada je bilo 21:17, nakon čega domaći prave super seriju i odlaze na 27:20, potom je i Latković zaradio treće isključenje što je bio znak da Igor Marković i drugovi ne mogu do iznenađenja.

To ne bi bilo nemoguće samo da su večeras u ekipi imali još dva raspoložena beka, jer sa ovom ekipom teško da mogu biti konkurentni na evropskoj sceni. Ipak krajnji utisak je da su “crveni” i u ovom sastavu pružili dostojan otpor, te da su mladi igrači poput Kaluđerovića, Lipovine, Krivokapića i Ojdanića pokazali da se na njih pogotovo u domaćem šampionatu može ozbiljno računati.

8tekst i foto:handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније