Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

01. 11. 2023. 14:25 >> 14:25

MASTERS U PARIZU

Dimitrov preko Medvedeva do trećeg kola

Bugarski teniseer Grigor Dimitrov plasirao se u treće kolo mastersa u Parizu, pošto je eliminisao trećeg nosioca Danila Medvedeva u tri seta 6:3, 6:7 (4-7), 7:6 (7-2).

Dimitrov je odlično igrao u prvom setu , brzo poveo 3:0 i uz dva brejka taj dio igre dobio sa 6:3.

Medvedev je uzvratio u drugom dijelu. Mogao je i prije taj-brejka da slavi, ali je ispustio brejk prednosti, te pet set lopti. Ipak,to ga nije pokolebalo, pa je u 13. gemu zadržao koncentraciju i izborio odlučujući set.

U trećem, odlučujućem dijelu igre, Dimitrov je stigao do brejka u šestom gemu , ali nije moglo bez drame. Kod rezulata 5:3 Bugarin je propustio četiri meč lopte, a pri vođstvu 6:5 još dvije, pa se otišlo u taj-brejk.

U njemu je dominirao Dimitrov, poveo je sa 5:0 i mirno priveo meč kraju.

Dimitrova u osmini finala čeka Aleksander Bublik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније