Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 05. 2013. 19:51 >> 17:55

NAKON 17 DANA

VIDEO: Nikšićki rudari izašli iz jame

Grupa od tridesetak rudara nikšićkog rudnika Boksita, večeras je izašla iz jame Biočki stan, u kojoj su bili zatvoreni 17 dana. Kako je nešto ranije, za Dnevnik TVCG, kazao izvršni direktor Boksita Milorad Đurović, svi zahtjevi zaposlenih su uvaženi.

Predsjednik Sindikata Boksita, Boirislav Bojanović, kazao je, za emisiju "Okvir" Televizije Crne Gore, da su rudari zadovoljni dogovorenim, a potpredsjednik Sindikata Ratko Bašović je konstatovao da je postignut sporazum sa poslodavcem. On je kazao da se situacija promijenila nakon pregovora sa gradonačelnikom Nikšića Veselinom Grbovićem i ugovorom sa Mađarima.

Bašović nije želio da govori o zdravstvenom stanju rudara. "Ne razmišljamo o zdravlju, spasili smo rudnik i sada ćemo moći da zarađujemo, umjesto da protestujemo u jami", kazao je on.

Izjava izvršnog direktora Rudnika boksita Milorada Đurovića:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније