Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

30. 09. 2016. 08:33 >> 08:14

NE PREKIDAJU PROTEST

Majke iz Rožaja više nikom ne vjeruju

Sa majkama iz Rožaja koje ne pristaju na prekid protesta ispred zgrade Biroa rada u tom gradu danas će razgovarati direktor Zavoda za zapošljavanje Željko Savović i pomoćnik ministra rada Goran Kuševija.

Rožajke su za Pobjedu ispričale da im je juče javljeno za taj susret koji će se organizovati u njihovom gradu, ali kažu da ne očekuju neke pomake "jer više nikom ne vjeruju".

"Nastavljamo sa protestima. Bile smo ispred biroa tri sata, a ako nam u utorak uruče negativna rješenja idemo na sud", rekle su one.

Centar za socijalni rad nije još uradio rješenja za ove žene, jer čeka da dobije uvjerenja od biroa rada na osnovu kojih će se znati da li su se javljale birou 15 godina ili ne.

Žene su predale zahtjeve za dobijanje naknade prije januara i negoduju što još nijesu dobile pozitivna rješenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније