Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Марија Радуловић [ TVCG ]

02. 07. 2023. 20:50 >> 21:01

DUNjA STAMATOVIĆ ZA TVCG

"Nemam društvene mreže, pjesme sam znala jer gledam Diznijeve crtaće"

Jedna djevojčica ukrala je šou nedavno na koncertu Crnogorskog simfonijskog orkestra u Podgorici. Dunja Stamatović oduševila je sve jer je znala svaku numeru. Primijetili su je u Muzičkom centru i uspjeli da je pronađu kako bi dogovorili saradnju u narednom periodu, a ekipa TVCG je razgovarala sa njom.

"Stalno sam gledala Dizni i onda sam zapamtila pjesme iz Diznijevih crtaća", kazala je Stamatović za TVCG.

Dunja je u momentu potrage za njom bila u Igalu na odbojkaškom kampu.

"Nemam društvene mreže i nisam to znala i onda me je majka zvala i ja sam bila u kampu i rekla mi to. Kad sam otišla na ručak vidjela sam trenera kako gleda u telefon pa u mene pa u telefon pa u mene i tad me zvao i čestitao mi", kazala je ona. 

Dobro ste čuli, Dunja nema profil na društvenim mrežama kao ni kompjuter. Njoj i braći telefoni nijesu zabranjeni ili ograničeni ali uvijek imaju druge zanimacije,.

"Provodim raspust, idem sa društvom na Moraču, vozim kajak ponekad zovnem drugarice da igramo odbojku", kazala je Dunja.

Stamatovići vaspitavaju djecu onako kako su i sami vaspitavani, da imaju obaveze a sport ima ključnu ulogu.

"Tako da su oni od početka uključeni, veliko domaćinstvo i mora se održavati, prosto mi to sami kako su rasli tako smo dodavali samo briga o životinjama znači hoće svaki put ja bi da držim zeca okej okej ali to je onda tvoja obaveza", kazala je za TVCG Dunjina mama Nela Stamatović. 

I u svemu tome kaže Dunjina mama, najbitniji je lični primjer koji dajemo svojoj djeci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније