Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

14. 03. 2024. 09:33 >> 09:42

MRSS

NVO da predlože članove radne grupe za izmjene pravilnika o medicinskim indikacijama

Ministarstvo rada i socijalnog staranja (MRSS) radi na pripremi izmjena i dopuna Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbjeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Kako je saopšteno iz tog resora, tim povodom je 12. marta objavljen javni poziv za predlaganje dva predstavnika/ce nevladinih organizacija za člana/icu radne grupe za izradu Predloga pravilnika o izmjenama i dopunama navedenog Pravilnika.

Predloge očekuju u predviđenom roku do 22. marta ove godine.

"Za resor, na čelu sa ministarkom Naidom Nišić, od posebnog je značaja saradnja sa nevladinim sektorom i socijalnim partnerima na putu sveobuhvatne reforme socijalne i dječje zaštite, kao i u oblasti rada", istakli su iz Ministarstva rada i socijalnog staranja. 

Sve informacije u vezi sa konkretnim javnim pozivom su dostupne na internet stranici Ministarstva rada i socijalnog staranja na linku https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-predlaganje-dva-predstavnika-ce-nvo-za-clana-icu-radne-grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније