Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 07. 2014. 10:46 >> 19:57
12

IZBAČENI RADNICI

Inspekcija zapečatila hotel Mogren

Turističke inspekcija inspekcija zapečatila je jutros oko devet sati hotel Mogren, a više od sto radnika zatvorilo se u prostorije hotela odbijajući da ga napusti. Policija je, međutim, veliki broj radnika privela na razgovor, nakon kojeg su pušteni, prenose Primorske novine.

 

Kompanija Merkur sistem koja je zakupac hotela, sudi se sa HG Budvanska rivijera koja je vlasnik.

Tenzije u hotelu se ne smiruju, ispred Mogrena je kordon policije, još ne ne zna da li će inspektori istrajati u namjeri da ga pečatiraju.

Pripadnici interventne izbacuju radnike iz hotela Mogren na očigled gostiju.

U hotelu Mogren trenutno boravi oko 60 gostiju koji još uvijek ne znaju da li će ostati u hotelu ili će biti premješteni, a trenutno gosti ne mogu da uđu u svoje sobe.

Iz Liberalne partie kazali su da su zatečeni što Turistička inspekcija u sred sezone nalaže da se zapečati hotel Mogren.

“Sama čijenica da je 23. jul, da je sezona slabija nego sve prethodne, te da se hotel "Mogren" nalazi u "srcu grada" na najprometnijem mjestu epicentru zbivanja, dodatno nas podstiče na reakciju, ne ulazeći u pravnu dimenziju i eventualnu zakonsku opravdanost ovakve reakcije nadležnih”, rekli su iz te partije.

Predsjednik budvanskog odbora, Blažo Rađenović, smatra da takve informacije sigurno nijesu potvrda da je Budva i dalje turistička destinacija broj jedan u Crnoj Gori ili da je turisti kao najomiljeniju mogu birati za odmor.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније