Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

05. 01. 2015. 16:25 >> 16:26

PLASIRANJE PROIZVODA

Pomoći poljoprivrednicima i maloj privredi

Država Crna Gora i Opština Rožaje moraju pomoći poljoprivrednicima i malim privrednicima u pronalaženju plasmana za njihove proizvode, ocijenio je koordinator rožajskog Odbora Pozitivne, Munever Balota.

“Država i Opština moraju da se uključe u rješavanje velikih problema građana, jer su oni i državi i opštini pružili mnogo”, naveo je Balota u saopštenju.

On je kazao da će se Pozitivna Crna Gora u Rožajama snažno boriti da svi građani budu jednaki pred institucijama, državnim i opštinskim, bez obzira na partijsku ili rođačku pripadnost.

“Ono zašto će se Inicijalni, a kasnije i Opštinski odbor Pozitivne u Rožajama posebno zalagati su stvaranje uslova za nova radna mjesta i pomoć maloj privredi”, kazao je Balota.

Nekada industrijski snažno Rožaje danas je, kako smatra Balota, postalo prepoznato po socijalnim davanjima, dok mala privreda nema skoro nikakvu podršku države.

“Veliki broj mladih ljudi u Rožajama je voljno da radi, ali nema nikakvu mogućnost da ima garancije za plasman bilo čega što bi se proizvelo, počev od poljoprivrednih proizvoda i stoke, pa sve do proizvoda od drveta. Drugim riječima, ko god što radi, prepušten je sam sebi”, tvrdi Balota.

Prema njegovim riječima, Pozitivna Crna Gora u Rožajama će se posebno zalagati da se taj odnos promijeni, jer je nedopustivo da čitave generacije ostaju nezaposlene i besposlene.

(MIna-business)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније