Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 11. 2017. 13:43 >> 13:45
8

DEMOKRATAMA i SNP-U

DPS: Laži i kuknjava ne prolaze

Falsifikovanje činjenica, prikrivanje istine i „zaboravljanje“ sopstvene uloge u presudnim trenucima savremene crnogorske istorije je stari manir SNP-a, poručuju iz DPS-a.

Kažu da je to manir SNP-a, još iz vremena kada im je na čelu partije bio Momir Bulatović, a Bečić je, kako navode, očigledno dobro savladao te lekcije pod vođstvom Predraga Bulatovića i Srđana Milića.

Ranije danas Socijalistička narodna partija (SNP) poručila je predsjedniku Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću da ne prepada građane Malesije SNP-om.

„Zato se danas fotografija sa Kapinog polja kod Nikšića predstavlja kao fotografija iz okoline Dubrovnika, zato se podmeću nepostojeće izjave, zato se sopstvena nedjela pripisuju drugima“, poručuju iz DPS-a.

Kažu i da zna odlično SNP ko je i na koji način kreirao crnogorsku politiku početkom 90-ih.

„Nijesu oni, nego DPS i njen predsjednik Milo Đukanović uspostavljali prijateljske odnose sa susjednim državama, već od onog momenta kad smo se oslobodili i Momira Bulatovića, i Velizara Kaluđerovića, i Nevena Gošovića, i svih onih koje danas vi držite čvrsto uz svoje skute, a one koji su vam okrenuli leđa prigrlili su DF i Demokrate. Nije niko od vas u Cavtatu izrazio žaljenje i u vaše ime Hrvatskoj, već je to državnički učinio Đukanović. Nijeste se vi srijetali sa čovjekom koji je predvodio odbranu Dubrovnika, nego Đukanović“, stoji u reagovanju DPS-a.

Dok je SNP, kako kažu DPS-u sve do referenduma, pa i nakon njega, gledalo kako da iskoristiti svaku priliku da izazovete nestabilnost i incidente u Crnoj Gori, DPS je obilazio svakog građanina da bi objasnili da su svi zaštićeni i da im se ništa neće dogoditi, kako u Malesiji, tako i u svakom drugom kraju Crne Gore.

„Vaš bivši portparol i predsjednik omladine SNP-a Aleksa Bečić po istom principu ovih dana pokušava da falsifikuje svoju političku biografiju. Osim toga što mu u službenom CV-u umjesto godina provedenih u SNP-u na visokim funkcijama danas stoji crna rupa, građanima potura svoje porodične fotografije sa plaža, ne bi li valjda nekoga ubijedio da ga je u SNP privukla njihova briga za turizam i hotelijerstvo, a ne suštinski rušilačka i anticrnogorska politika. Sad bi neko trebalo da povjeruje da je Bečić iz pelena uskočio u Demokrate, a ne da je vrlo aktivno, kao punoljetni građanin Crne Gore, radio i glasao protiv crnogorske nezavisnosti 21. maja 2006. godine, godinama negirao sve crnogorsko, tvrdio da je trobojka crnogorska zastava, a ne zvanična crvena sa dvoglavnim orlom, fotografisao se sa vođama četničkog pokreta u Crnoj Gori, prihvatio kao ideologe svoje nove partije ljude koji su formirali zloglasni Sedmi bataljon“, poručuju iz DPS-a

Kažu i da je Bečić nije naivno zalutao u SNP i bio predsjednik mladih, portparol, a potom i kandidat za gradonačelnika SNP-a Podgorice.

"Ipak je to predanim i ratobornim radom na promociji rušilačke politike SNP-a trebalo zaslužiti pored političkih vedeta Bulatovića, Milića, Kaluđerovića, Gošovića i svih ostalih. Pripremite se za nove izborne poraze 26. novembra, vaše laži i kuknjava ne prolaze više nigdje“, poručuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније