Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 09. 2018. 14:48 >> 14:31
1

KOLIĆ PREDSJEDNIKU BARA

Posvetite se Virpazaru

Virpazar sa svim svojim potencijalima je jedno od značajnijih turističkih mjesta u Crnoj Gori, saopštio je poslanik Demokrata Dženan Kolić i apelovao na predsjednika opštine Bar da usmjeri više pažnje na to mjesto kao i da reguliše smetnje koje otežavaju funkcionisanje tog naselja.

"Veliki je broj turista iz svih krajeva svijeta koji ne mogu da odole netaknutoj prirodi Virpazara. Malo bajkovito naselje prepuno je gostoprimstva, dobre domaće hrane, ribljih specijaliteta, kvalitetnog vina i kao takvo neodoljovo je posjetiocima iz svih krajeva Evrope", kazao je Kolić.

Virpazar sa svim svojim potencijalima jedno je od značajnijih turističkih mjesta u Crnoj Gori. Apelovao je na predsjednika opštine Bar da riješi probleme i omogući normalno funkcionisanje tog naselja.

"U razgovoru sa mještanima lako je zaključiti da je glavni problem Virpazara saobraćaj koji nije regulisan na način da olakša funkcionisanje turistima i mještanima, kao i parking koji je prijeko potreban i od ogromnog značaja", istakao je Kolić.

"Predlažemo da se omoguće parking mjesta na većoj lokaciji van rampe uz magistralu ili na mjestu sadašnjeg kolektora. Na taj način omogućilo bi se lakše funkcionisanje stranih i domaćih turista i otovrila bi se mogućnost da Virpazar bude pješačka zona i zona za bicikliste. U tako regulisanom Virpazaru samo mještani bi imali dozvole za korištenje svojih vozila uz posebne propusnice koje bi izdavala mjesna zajednica. Realizacijom ove ideje svim turistima bi se olakšao boravak i korišćenje svih potencijala koje pruža ovo bajkovito mjesto", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније