Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

02. 08. 2020. 11:20 >> 11:41
2

OLGA KALUĐEROVIĆ

Napustila SDP, prešla u SD

VD predsjednica Foruma žena SDP-a Glavnog grada Olga Kaluđerović, napustila je tu partiju i prešla u Socijaldemokrate Crne Gore.

Kako navode u saopštenju SD-a, kao razloge napuštanja SDP-a, Kaluđerović je navela neslaganje sa politikom te partije.

"Neslaganje sa dosadašnjom nejasnom politikom partije, gaženje nekadašnjih programskih principa, saradnja sa antidržavnim partijama na lokalnom nivou, jesu osnovni razlozi zbog kojih sam donijela odluku o napuštanju SDP", navela je Kaluđerović.

Odluka o priključivanju Socijaldemokratama Crne Gore, kako je dodala, nastala je kao želja da svoj politički angažman nastavi u partiji moderne ljevice, koja je svojim dosadašnjim djelovanjem pokazala da se s pravom može nazvati prirodnim sljedbenikom izvorne socijaldemokratske ideje.

“Za SD je istinski prioritet zalaganje za stvaranje ekonomski razvijenog, pravednog i solidarnog društva, a ovaj stav dijele mnogi moji prijatelji koji su godinama podržavali ove vrijednosti", zaključila je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније