Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

14. 10. 2017. 20:09 >> 19:38

STIŽE U PONEDJELJAK

Uragan Ofelija se kreće ka Evropi

Uragan Ofelija se preko Atlanskog okeana kreće ka Evropi, a prva na udaru mogla bi da bude Irska početkom sljedeće nedelje, saopštili su danas meteorolozi.

Vjetrovi jačine 130 kilometara na čas mogli bi da pogode Irsku, zbog čega je izdato "crveno upozorenje", saopštila je Nacionalna meteorološka služba. 

Jaki i potencijalno razorni vjetrovi mogu da izazovu poplave, visok nivo mora i oštećenja u infrastrukturi, navodi se u upozorenju.

Britanska meteorološka služba upozorava na jake vjetrove u Sjevernoj Irskoj, Škotskoj i na jugu Engleske.

Stručnjaci navode da će uragan najvjerovatnije oslabiti u ponedjeljak i utorak. 

Uragan Ofelija je prvi uragan koji će pogoditi evropsko tlo poslije 1961. godine i deseti je uzastopni uragan koji se ove godine razvio na Atlantiku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније