Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

О.З.  [ Beta ]

12. 01. 2023. 14:51 >> 14:47

"PRIZNATI GREŠKU"

Gradonačelnik Londona: Bregzit ne funkcioniše

Gradonačelnik Londona Sadik Kan pozvaće danas britansku vladu da prizna "ogromnu štetu" koju je prouzrokovao izlazak Velike Britanije iz Evropske unije, i da prizna da Bregzit ne funkcioniše.

"Posle dvije godine poricanja i izbjegavanja, sada moramo da se suočimo sa teškom istinom: Bregzit ne funkcioniše", rekao je Kan inače dugogodišnji protivnik Begzita, u govoru u čiji je uvid imala agencija Frans pres.

Bregzit je oslabio ekonomiju, razbio jedinstvo i ukaljao ugled zemlje, navodi se u govoru i dodaje da šteta od Bregzita nije nepopravljiva.

"Potrebno nam je veće usklađivanje sa našim evropskim susjedima", navodi se u govoru.

Podrška Bregzitu nikada nije bila tako mala. Prema anketama, manje od jedne trećine Britanaca vjeruje da je to bila ispravna odluka.

Kan će se tokom dana obratiti poslovnoj zajednici Velike Britanije u londonskoj finansijskoj četvrti Siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније